Colectii de tapet
Produse disponibile
In momentul de fata avem 2789 de produse disponibile pe site!
Ne gasiti si pe facebook
Suport online
despre moda tapet

Situat pe strada Budiului  nr. 7, magazinul  dezvolta o noua interpretare amenajarii spatilor interioare, aducand noi elemente decorative.

Magazinul este  primul specializat pe tapet in orasul Targu Mures, cu o gama larga de modele ce satisfac cerintele clientilor nostri, termene de livrare foarte bune pentru produsele comandate pe baza de catalog si numeroase modele pe stoc.

De asemenea ,dispunem de echipe cu experienta in aplicarea tapetului, deoarece pe langa un tapet de calitate este nevoie si de un profesionist pentru un rezultat cat mai multumitor.

Sfaturi si idei de amenajare le puteti primiti  de la consultantul nostru prezent in magazin, iar pentru idei mai elaborate si exclusiviste apelati cu incredere la designerii recomandati de  firma noastra si beneficiati de reduceri substantiale.

Motto-ul nostru “ Un nou  stil de viata “ este ceea ce dorim sa promovam, un stil de viata in pas cu moda dar personalizat , deoarece  perceptia unui design modern variaza de la o persoana la alta iar  spatiile interioare trebuie sa aiba  o personalitate unica diferita in functie de destinatie.

Vizitarea magazinului este recomandata oricaruia dintre cei pasionati de frumos, de inedit si, bineinteles, oricui vrea sa fie la curent cu ultimele tendinte in domeniu.